14:06:27
Panacotta med passionsspegel<3

Jag och min pappa har hittat på detta resäpt sjelva. Men den glev god en då.
Jag rekomenderar att du gör den en dag inan servering.
Vanilj panacotta 4-6 portioner.
3 gelantin blad
3dl grädde
3dl mjölk
ca 4 msk socker
1 vanij stång
4-6 passionsfrukter
ca 2msk florsocker
Så här gör du:
Lägg gelantin bladen i kallt vatten i ca 10 min. Koka upp grädde och mjölk med vanilj stång och socker.
Krama ur gelantinbladen och vispa ner gelantinbladen i grädden och mjölk blandningen.
Hell sedan ner det i lagom stora glas/skålar och låt stå i kylen i ca 6 timmar. Sila passionsfrkuen i en bunke och vispa i florsockret. Hell sedan försiktigt passionsblandningen på pannakottan. <3
Ser ju fantastiskt gott ut! /Åsa